Goodfuture wérkt! Voor groot en klein

Dit zeggen onze klanten over Goodfuture

GROHE

“Goodfuture is een betrouwbare leverancier, die garant staat voor circulaire kleding van een goede kwaliteit, die professioneel oogt en comfortabel zit.”

Beekink Installatieadviseurs

“Duurzaam ondernemen is niet iets wat we erbij doen bij Beekink. Het is de standaard. De keuze voor circulaire bedrijfskleding via Goodfuture past hier perfect bij.”

H.N. Post en Zonen

“Dankjewel voor de prettige samenwerking. Alles verliep zeer soepel. De geleverde kleding is precies wat we zochten: mooi, duurzaam, van goede kwaliteit en comfortabel.”

Reclamebureau Limburg

“Als wij zeggen: wat je van ver haalt, zit lekker, dan doelen we op de duurzame en 100% circulaire bedrijfskleding via Goodfuture. De kleding past volledig bij onze duurzame denk- en werkwijze.
Goodfuture overbrugt haar afstand tot het Limburgse landschap met haar persoonlijke benadering, brede aanbod en betrokkenheid.”

Stichting Welzijn Capelle

“Duurzaamheid was een belangrijke eis voor onze nieuwe bedrijfskledinglijn. Samen met Goodfuture hebben we dit naar volle tevredenheid gerealiseerd.”

Luxaflex Nederland

“Nieuwe, comfortabele bedrijfskleding van goede kwaliteit, die ook nog eens belangrijke milieubesparingen met zich meebrengt. Wat wil je nog meer?”

Nikkelen Elektrotechniek

“De retourname van afgedragen bedrijfskleding is één van de redenen om voor Goodfuture te kiezen. We willen graag bijdragen aan het minimaliseren van de wegwerpmaatschappij.”

Next Schoorstenen

“Mooie, prettig dragende én duurzame bedrijfskleding met ons logo als stralende middelpunt. Dat was onze wens.
Het prachtige eindresultaat -samengesteld met Goodfuture- bewijst dat kleding uit duurzame grondstoffen perfect samengaat met een hoge kwaliteit en professionele uitstraling.”

Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen