Goodfuture Werkt! Voor Groot & Klein

Dit zeggen onze klanten:


Ekoplaza

“Onze medewerkers zijn zeer enthousiast over de uitstraling, duurzame samenstelling en het draagcomfort van de special made kleding.”

GROHE

“Goodfuture is een betrouwbare leverancier, die garant staat voor circulaire, duurzame bedrijfskleding van een goede kwaliteit, die professioneel oogt en comfortabel zit.”


The Floral Connection

“Met deze keuze willen wij ons steentje bijdragen aan een beter milieu. We werken hiervoor graag met Goodfuture samen.”
The Floral Connection is onderdeel van de Dutch Flower Group.

Luxaflex Nederland

“Nieuwe, comfortabele bedrijfskleding van goede kwaliteit, die ook nog belangrijke milieubesparingen met zich meebrengt. Wat wil je nog meer?”

Reclamebureau Limburg

“Als wij zeggen: wat je van ver haalt, zit lekker, dan doelen we op de duurzame bedrijfskleding via Goodfuture. De kleding past volledig bij onze duurzame denk- en werkwijze. Goodfuture overbrugt haar afstand tot het Limburgse landschap met haar persoonlijke benadering, brede aanbod en betrokkenheid.”

Stichting Welzijn Capelle

“Duurzaamheid was een belangrijke eis voor onze nieuwe bedrijfskledinglijn. Samen met Goodfuture hebben we dit naar volle tevredenheid gerealiseerd.”

Zalsman

“Goodfuture is betrokken, informeel, enthousiast en goed bereikbaar. Bestellingen kunnen we eenvoudig plaatsen via de webportal. Wij kijken uit naar een duurzame samenwerking.”

INTERCOOL

“Dankzij het goede advies droegen we binnen no-time onze nieuwe, comfortabele kleding, die aan al onze eisen voldoet. Bovendien wordt de kleding extra gewaardeerd door het gebruik van de recyclede en biologische materialen.”

Nikkelen Elektrotechniek

“De retourname van afgedragen bedrijfskleding is één van de redenen om voor Goodfuture te kiezen. We willen graag bijdragen aan het minimaliseren van de wegwerpmaatschappij.”

Beekink Installatieadviseurs

“Duurzaam ondernemen is niet iets wat we erbij doen bij Beekink. Het is de standaard. De keuze voor circulaire bedrijfskleding via Goodfuture past hier perfect bij.”

H.N. Post en Zonen

“Dankjewel voor de prettige samenwerking. Alles verliep zeer soepel. De geleverde kleding is precies wat we zochten: mooi, duurzaam, van goede kwaliteit en comfortabel.”

WPS Parking Solutions

“Onze medewerkers zijn blij met hun nieuwe kleding en trots op het duurzaamheids-aspect ervan. De samenwerking met Goodfuture verloopt soepel. Goodfuture komt de gemaakte afspraken na.”

Van den Bouwhuijsen

“Binnen ons bedrijf maken we keuzes met aandacht voor mens en milieu. Kiezen voor Fair Workwear is voor ons een logische stap. De samenwerking met Goodfuture voelt goed.”

Tala

“Goodfuture luistert, denkt mee en adviseert op basis van onze wensen. En dat alles met een glimlach en de nodige humor. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking én ons prachtige, duurzame bedrijfskledingpakket.”

WNTweb

“De reacties op de kleding en het circulaire aspect ervan zijn zeer positief. De samenwerking met Goodfuture verloopt soepel. Ze denken goed mee.”

The Coffee Factory

“We hadden een passessie bij ons op de zaak en een mooie keuze aan kleding. Goodfuture was snel met leveren en kwam de gemaakte afspraken na. Dat is fijn, want het was koud en de winterjassen waren daarom echt snel nodig!”

ASVZ

“De fijne samenwerking en uitstekende servicegerichtheid van Goodfuture hebben ons niet alleen geholpen bij het zetten van de stap naar duurzame kleding, maar ook naar een groenere toekomst. Het besef dat er 7.000 liter water nodig is voor één jeans, terwijl drinkwater elders schaars is, heeft ons echt aan het denken gezet.”

Bruns

“De kwaliteit is uitstekend, de kleding zit comfortabel en ziet er goed uit. Bovendien zorgen eco-vriendelijke stoffen en eerlijke productieprocessen voor een positieve impact op mens en milieu. Dat geeft een goed gevoel!”


Enthousiast geworden na het lezen van de reacties van onze klanten? Neem contact met ons op en kom langs in onze prachtige showroom.


Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen