Nieuwe uitstraling voor Beekink

Sinds afgelopen week presenteren de medewerkers van Beekink Installatieadviseurs zich in volledig circulaire bedrijfskleding. “Duurzaam ondernemen is bij Beekink niet iets wat we erbij doen, het is de standaard”, vertelt officemanager Caroline van Eijk. ”We laten dit ook terugkomen in al onze adviezen omtrent technische installaties en al onze oplossingen voor een comfortabele en veilige leefomgeving. De keuze voor circulaire bedrijfskleding via Goodfuture past hier perfect bij.”

Beekink koos voor een comfortabele, circulaire softshell van 100% recycled polyester. Voor het garen van deze kleding zijn petflessen, oude visnetten en afgedragen polyester kleding gebruikt. De impact van recycled polyester op het milieu is vele malen lager dan van nieuw polyester. Bovendien zorgt Goodfuture ervoor dat afgedragen jassen via de fabrikant opnieuw worden ingezet voor de productie van nieuwe bedrijfskleding. Echt 100% circulair dus.

Wilt u uw bedrijfskledingpakket ook in een nieuw, duurzaam jasje steken? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Samen op weg naar een goede toekomst.