Goede arbeids- omstandigheden en duurzame materialen

Zonder duurzaamheid is er geen toekomst


Bij Goodfuture willen we eigenlijk maar één ding: zoveel mogelijk bedrijven aanzetten tot de verduurzaming van het bedrijfskledingpakket. En hierin is veel mogelijk!

De textielsector is op dit moment nog één van de meest vervuilende industrieën ter wereld als het gaat om verspilling van water, het gebruik van pesticiden en de uitstoot van CO2. Daarnaast liggen ook de arbeidsomstandigheden waaronder kleding wordt geproduceerd
onder een vergrootglas.

Goodfuture levert u uitsluitend kledingmerken die garant staan voor goede arbeidsomstandigheden voor hun medewerkers. Daarnaast bieden wij u het meest complete assortiment duurzaam geproduceerde bedrijfskleding van Nederland. Veel kleding is beschikbaar in biologisch katoen, recycled katoen of recycled PET/polyester. Ook bieden wij bedrijfskleding gemaakt uit bamboe of Tencel.

Ons doel is om duurzame bedrijfskleding een vast onderdeel van het MVO-beleid van alle bedrijven in Nederland te maken. Wordt bedrijfskleding binnenkort ook de volgende stap in úw duurzaamheidsbeleid?

Samen met u gaan wij graag op weg naar een goede toekomst.

Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen

Fair workwear

Wat is er mooier dan samen met uw medewerkers een bijdrage te leveren aan een goede toekomst voor deze en volgende generaties? Met het verduurzamen van uw bedrijfskleding is dit mogelijk. Kiezen voor kleding uit duurzame grondstoffen leidt tot belangrijke besparingen op water, pesticiden en CO2. Daarnaast kiest u voor kleding die geproduceerd is onder goede (gecontroleerde) arbeidsomstandigheden: een gerust idee. Tenslotte kan uw oude bedrijfskleding uitstekend worden ingezet als grondstof voor nieuwe producten. En passant levert u ook nog een bijdrage aan één van onze goede doelen.

Door optioneel te kiezen voor het aanbrengen van het Fair Workwear-beeldmerk op uw duurzame bedrijfskleding wordt uw MVO-beleid opvallend zichtbaar naar opdrachtgevers en eigen medewerkers. Dit leidt dagelijks tot een positieve, duurzame uitstraling van uw organisatie.
Bent u enthousiast geraakt? Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking en toelichting op de uitgebreide mogelijkheden.

Samen op weg naar een duurzame, goede toekomst

Om onze duurzame doelstellingen meer kracht bij te zetten, zoeken wij aansluiting bij organisaties met gelijke ambities. Het partnerschap met MVO Nederland is daar een mooi voorbeeld van. MVO Nederland vormt een netwerk van organisaties dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken. De nieuwe economie is klimaatneutraal, circulair met eerlijke ketens. Met het aanbieden van duurzame en circulaire bedrijfskleding, gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden, draagt Goodfuture samen met onze afnemers dagelijks bij aan de nieuwe economie.