Goede arbeids- omstandigheden en duurzame materialen

Zonder duurzaamheid geen toekomst


Bij Goodfuture willen we eigenlijk maar één ding: zoveel mogelijk bedrijven aanzetten tot de verduurzaming van het bedrijfskledingpakket. En hierin is veel mogelijk!
De textielsector is op dit moment nog één van de meest vervuilende industrieën ter wereld als het gaat om verspilling van water, het gebruik van pesticiden en de uitstoot van CO2. Daarnaast liggen ook de arbeidsomstandigheden waaronder kleding wordt geproduceerd onder een vergrootglas.

Goodfuture levert u uitsluitend kledingmerken die garant staan voor goede (gecontroleerde) arbeidsomstandigheden voor hun medewerkers. Daarnaast bieden wij het meest complete assortiment duurzaam geproduceerde bedrijfskleding van Nederland. Steeds meer kleding is beschikbaar in biologisch katoen, recycled katoen of recycled PET/polyester. Ook bieden wij bedrijfskleding gemaakt uit bamboe of Tencel.

Graag gaan we graag met u op weg naar een goede, duurzame toekomst.

Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen

Fair workwear

Wilt u, samen met uw medewerkers, een bijdrage leveren aan een goede toekomst voor deze en volgende generaties? Met het verduurzamen van uw bedrijfskleding is dit mogelijk. Kiezen voor kleding uit duurzame grondstoffen leidt tot belangrijke besparingen op water, pesticiden en CO2. Daarnaast kiest u voor kleding die geproduceerd is onder goede (gecontroleerde) arbeidsomstandigheden: een gerust idee. Tenslotte kan uw oude bedrijfskleding uitstekend worden ingezet als grondstof voor nieuwe producten. En passant levert u ook nog een bijdrage aan één van onze goede doelen.

Het Fair Workwear-beeldmerk maakt het mogelijk om uw MVO-beleid letterlijk uit te dragen. Dit leidt dagelijks tot een positieve, duurzame uitstraling van uw organisatie.
Enthousiast geworden? Neem contact met ons op.

Samen op weg naar een duurzame, goede toekomst

Om onze duurzame doelstellingen meer kracht bij te zetten, zoeken wij aansluiting bij organisaties met gelijke ambities. Het partnerschap met MVO Nederland en !mpact Houten zijn daar mooie voorbeelden van.
MVO Nederland vormt een netwerk van organisaties dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken. !mpact Houten biedt onder meer een digitaal platform waar duurzame ondernemers met elkaar in verbinding worden gebracht. Om samen te werken aan duurzame ambities. Met het aanbieden van duurzame en circulaire bedrijfskleding, gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden, draagt Goodfuture samen met onze afnemers dagelijks bij aan de nieuwe economie.