Goede arbeids- omstandigheden en duurzame materialen

Bij Goodfuture willen we eigenlijk maar één ding: zoveel mogelijk bedrijven aanzetten tot de verduurzaming van het bedrijfskledingpakket.
En … hierin zijn veel mooie dingen mogelijk.

De textielsector is op dit moment nog één van de meest vervuilende industrieën ter wereld als het gaat verspilling van water, het gebruik van pesticiden en de uitstoot van CO2. Daarnaast liggen ook de arbeidsomstandigheden waaronder kleding wordt geproduceerd onder een vergrootglas.

Goodfuture levert u uitsluitend kledingmerken die garant staan voor goede arbeidsomstandigheden voor hun medewerkers. Daarnaast bieden wij u het meest complete assortiment duurzaam geproduceerde bedrijfskleding van Nederland. Veel kleding is beschikbaar in biologisch katoen, recycled katoen of recycled PET. Ook bieden wij bedrijfskleding gemaakt uit bamboe of Tencell. Ons doel is om het aandeel duurzaam geproduceerde bedrijfskleding sterk te zien groeien. Samen met u op weg naar een goede toekomst!

Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen

Fair workwear

Wat is er mooier dan samen met uw medewerkers een bijdrage te leveren aan een goede toekomst voor deze en volgende generaties. Met het verduurzamen van uw bedrijfskleding is dit mogelijk. Kiezen voor kleding uit duurzame grondstoffen leidt tot belangrijke besparingen op water, pesticiden en CO2. Daarnaast kiest u voor kleding die geproduceerd is onder goede (gecontroleerde) arbeidsomstandigheden: een gerust idee. Tenslotte kan uw oude bedrijfskleding uitstekend worden ingezet als grondstof voor nieuwe producten en zal de bewustwording rondom duurzaamheid binnen en buiten uw organisatie sterk toenemen. Goodfuture ontzorgt u in dit retourproces, waarbij u “en passant” ook nog een bijdrage levert aan één van onze goede doelen.

Raakt u steeds enthousiaster? Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking en toelichting op de uitgebreide mogelijkheden.
Goodfuture: eerlijke werkkleding voor vrijwel ieder segment