Advies op maat en retourname oude bedrijfskleding

Samen werken aan een duurzame relatie


De dienstverlening van Goodfuture kenmerkt zich door enthousiaste medewerkers, korte lijnen, heldere communicatie en snelle reactietijden. Overzichtelijke offertes, een goed advies en mogelijkheden om te bestellen via uw eigen webportal vormen hierin de basis.

Naast de bedrijfskleding uit de diverse vaste collecties bieden wij u ook mogelijkheden voor zogenaamde special-made bedrijfskleding.

Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen

retourname oude kleding

Wij vinden het erg belangrijk dat oude bedrijfskleding een tweede leven krijgt. Jaarlijks belandt alleen al in Nederland circa 200 miljoen kg textiel in de verbrandingsoven en gaan grondstoffen geheel verloren. Om de grondstoffen uit oude bedrijfskleding opnieuw te kunnen inzetten, plaatsen wij  Goodfuture inzamelingsunits bij u op locatie. Zodra deze vol zijn, wordt de unit door ons opgehaald en wordt een nieuwe unit geplaatst. Met de “opbrengst” uit de retourgenomen oude bedrijfskleding, ondersteunen wij samen met u diverse geselecteerde goede doelen.

aanbrengen van uw logo

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u logo op juiste wijze op uw bedrijfskleding wordt aangebracht. Dit kan door middel van transfers (bedrukking) of borduring. Voor meer promotionele kleding en grotere aantallen kan indien gewenst voor zeefdruk worden gekozen.

ondersteuning goede doelen

Met de opbrengst van retourgenomen bedrijfskleding draagt u bij aan de goede toekomst van kinderen die onze hulp goed kunnen gebruiken. U bepaalt zelf welke van onderstaande goede doelen u wilt ondersteunen. Elke kilo bedrijfskleding telt!