Advies op maat en retourname oude bedrijfskleding

De service van Goodfuture: dit mag u van ons verwachten


De dienstverlening van Goodfuture kenmerkt zich door enthousiaste medewerkers, korte lijnen, heldere communicatie en snelle reactietijden. Overzichtelijke offertes, een goed advies, het bedrukken of borduren van uw bedrijfslogo én mogelijkheden om te bestellen via uw eigen klantportal vormen hierin de basis.

Naast de (duurzame en circulaire) bedrijfskleding uit de diverse vaste collecties bieden wij u ook mogelijkheden voor duurzame special-made bedrijfskleding.

Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen

Kosteloos inrichten van uw klantportal

Om uw duurzame bedrijfskleding snel en efficiënt te kunnen bestellen, richt Goodfuture kosteloos een klantportal voor u in.
Hierin vindt u het bedrijfskledingpakket zoals dat door u is samengesteld overzichtelijk vormgegeven.
Heeft u wensen ten aanzien van budgetten of het maximaal te bestellen aantal stuks per periode? Deze kunnen eenvoudig worden ingepast.
Uw eigen klantportal: kosteloos maatwerk zoals u dat wenst. Ook dat is Goodfuture!

retourname oude kleding

Wij vinden het erg belangrijk dat oude bedrijfskleding een tweede leven krijgt. Jaarlijks belandt alleen al in Nederland circa 200 miljoen kilo textiel in de verbrandingsoven en gaan grondstoffen geheel verloren. Om grondstoffen uit oude bedrijfskleding opnieuw te kunnen inzetten, kunt u als klant van Goodfuture uw afgedragen bedrijfskleding aan ons retourneren. Met een belangrijk deel van de opbrengst uit de retourgenomen bedrijfskleding, ondersteunen wij samen met u een tweetal goede doelen.

aanbrengen van uw logo

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u logo op juiste wijze op uw bedrijfskleding wordt aangebracht. Dit kan door middel van transfers (bedrukking) of borduring. Voor meer promotionele kleding en grotere aantallen kan indien gewenst voor zeefdruk worden gekozen.

ondersteuning goede doelen

Een belangrijk deel uit de opbrengst van retourgenomen bedrijfskleding wordt door ons gedoneerd aan goede doelen. Zo draagt elke kilo oude bedrijfskleding bij aan een goede toekomst voor kinderen die onze hulp hard nodig hebben.