Luxaflex® kiest voor ‘groen’

Dagelijks kiezen steeds meer organisaties voor duurzame & circulaire bedrijfskleding via Goodfuture. Luxaflex Nederland is daar een mooi voorbeeld van. “Nieuwe, comfortabele bedrijfskleding van goede kwaliteit, die ook nog eens belangrijke milieubesparingen met zich meebrengt. Wat wil je nog meer?”, vindt marketingmanager Jaap-Jene Langevoord van Luxaflex Nederland.

Luxaflex is zich ervan bewust dat we zuinig moeten zijn op elkaar en onze planeet. Het bedrijf kiest voor de eigen producten dan ook bewust voor aluminium, dat voor 98% uit recycled materiaal bestaat. “Goodfuture hecht ook veel waarde aan recycling. De retourname van afgedragen kleding, waarvan grondstoffen opnieuw worden benut, is wat ons betreft een groot pluspunt van Goodfuture. Bovendien verloopt de samenwerking naar volle tevredenheid”, aldus Langevoord.

Luxaflex spant zich dus dagelijks in om duurzame en milieuvriendelijke producten te leveren, die klanten helpt om energie te besparen. Vanaf nu doen ze dat -vol trots- in ‘groene’ bedrijfskleding, die in het geval van Luxaflex® hoofdzakelijk blauw is :).