Nikkelen Elektrotechniek in het nieuw

Installatiebedrijf Nikkelen Elektrotechniek heeft samen met Goodfuture een zeer duurzaam kledingpakket samengesteld. “De kleding is mooi, heeft een prettige pasvorm en het draagcomfort is hoog”, vertelt projectleider Mike Teunissen van Nikkelen.

Naast dat de kleding uit duurzame grondstoffen is geproduceerd, vindt Goodfuture het belangrijk dat die mooie bedrijfskleding, eenmaal afgedragen, een tweede leven krijgt. Goodfuture neemt oude bedrijfskleding daarom retour van haar afnemers. De grondstoffen hieruit worden opnieuw benut.

Mike is erg positief over de retourlogistiek van Goodfuture: “Het is één van de redenen geweest om voor Goodfuture te kiezen. Nikkelen wil graag bijdragen aan het minimaliseren van de wegwerpmaatschappij”, legt hij uit. “De keuze voor Goodfuture is één van de manieren waarop wij hier invulling aangeven.”

Nikkelen Elektrotechniek, onderdeel van Elektroned is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie, maar ook in staat om de nieuwste en slimste duurzame technologieoplossingen te bieden. Duurzame en 100% circulaire kleding is Nikkelen dan ook op het lijf geschreven.

Meer weten over duurzame/circulaire bedrijfskleding? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!