Ontdek de voordelen van ons klantportaal

Bij Goodfuture begrijpen we dat efficiëntie en duurzaamheid hand in hand gaan. Daarom bieden we onze klanten een op maat gemaakt klantportaal aan, volledig kosteloos. Dit portaal is ontworpen om uw ervaring met het bestellen van duurzame bedrijfskleding te optimaliseren en te vereenvoudigen. Hieronder leest u over de vele voordelen die ons klantportaal biedt.

🛒 Eenvoudig (duurzame) Bestellingen Plaatsen

Het bestellen van duurzame bedrijfskleding is nog nooit zo makkelijk geweest! Ons klantportaal stelt u in staat om met slechts enkele klikken bestellingen te plaatsen. Bestelt u op naam van medewerkers? U kunt uw bestellingen opsparen en in één keer doorzetten, waardoor u bespaart op verzend- en borduurkosten.

📊 Altijd Op de Hoogte

Het klantportaal biedt u real-time inzicht in de status van uw bestellingen, backorders en facturen. Alle benodigde informatie is nu eenvoudig toegankelijk in uw persoonlijke klantportaal, waardoor u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

💰 Bespaar Kosten door Inzicht en Optimalisatie

Ons portaal biedt maximaal inzicht in de kledinguitgifte binnen uw bedrijf. Door trends en patronen te identificeren, kunt u beter plannen en budgetteren. Dit leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen door geoptimaliseerde bestellingen.

📋 Bestel Binnen Vastgestelde Richtlijnen en Budget

Het is cruciaal dat alle bestellingen binnen uw bedrijf voldoen aan de gestelde richtlijnen. Met ons portaal kunnen afdelingshoofden de orders goedkeuren, zodat u de volledige controle behoudt. Dit helpt u niet alleen inzicht te krijgen in het kledinggebruik binnen uw organisatie, maar voorkomt ook ongewenste uitgaven.

👕 Maatafwijkingen? Geen Probleem!

Iedereen heeft unieke maten, en ons portaal houdt hier rekening mee. Werknemers kunnen hun persoonlijke maatgegevens invoeren, wat resulteert in perfect passende kledingstukken. Dit betekent minder retourzendingen en tevreden werknemers!

Voorbereid op de toekomst

Ons klantportaal is onderdeel van een geheel nieuw systeem dat belangrijke bedrijfsprocessen samenbrengt en automatiseert in één centrale database. Dit stelt ons in staat om slimmer en efficiënter te werken en ons nog beter voor te bereiden op een groene, goede toekomst.

Start Vandaag Nog met uw Eigen Klantportaal

Wil uw organisatie ook profiteren van de voordelen van ons klantportaal? Bel ons via 0850 477 930 of stuur een e-mail naar info@goodfuture.nl. We helpen u graag verder!

Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen