Kleurrijke, nieuwe klant: The Floral Connection

Goodfuture heeft met veel plezier het duurzame bedrijfskledingpakket voor The Floral Connection mogen verzorgen. The Floral Connection is onderdeel van de Dutch Flower Group, een unieke familie van meer dan 30 gespecialiseerde handelsbedrijven, die samen de hele internationale sierteeltketen bedienen.

Facility manager Tessa Alkemade vertelt waarom zij hebben gekozen voor duurzame bedrijfskleding: “Klimaatverandering vormt een steeds grotere bedreiging voor de aarde. We merkten het aan de zware stormen eerder dit jaar, sneeuw in april, overstromingen. Als sierteeltspecialist ondervinden wij ook de gevolgen voor onze business. We willen daarom alles op alles zetten om de klimaatverandering af te remmen. Door voor duurzame/circulaire kleding te kiezen, dragen wij hier ons steentje aan bij.”

“De kleding valt zeer goed in de smaak en wordt met trots gedragen. Het is leuk om te zien hoe ons mooie, nieuwe logo op de kleding bijdraagt aan onze herkenbaarheid”, vindt Tessa.
“De softshelljassen uit recycled polyester zijn bij veel collega’s populair. Ideaal voor het werk in onze gekoelde logistieke ruimtes”, besluit de facility manager.

Is duurzame bedrijfskleding ook iets voor jouw organisatie? Bel 0850 477 930. We helpen je graag verder.