GROHE kiest voor duurzame bedrijfskleding

Toen GROHE hoorde over de mogelijkheid van een circulair bedrijfskledingpakket, waren zij direct enthousiast. Duurzaamheid is een van de vier fundamentele pijlers van ’s werelds marktleider in de sanitairbranche.

“Het maakte de keuze voor duurzame bedrijfskleding eenvoudig”, vertelt Marcel Krijbolder, Manager ICT, Facility & Procurement. “Goodfuture is een betrouwbare leverancier. Zij staat garant voor circulaire kleding van een goede kwaliteit, die professioneel oogt en comfortabel zit.

De kleding wordt ingezet in het Multifunctioneel Servicecenter op de hoofdvestiging van GROHE en bij ons Customerserviceteam dat onze klanten bezoekt. Het circulaire beeldmerk op de buitenzijde van de kleding brengt de duurzaamheid van de kleding dagelijks goed in beeld. Bovendien draagt het beeldmerk bij aan meer bewustwording rondom het thema duurzaamheid. En die bewustwording is van groot belang”, besluit Marcel.

GROHE houdt zich, als onderdeel van LIXIL, onder meer intensief bezig om de CO2-uitstoot van woningen, lifestyleoplossingen en activiteiten tegen 2050 tot nul te reduceren.

Goodfuture wenst Grohe veel succes met haar nieuwe werkkleding!

Wilt u -net als GROHE- uw bedrijfskledingpakket verduurzamen? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!