Welzijn Capelle draagt duurzame bedrijfskleding

Ze gebruiken al zo veel mogelijk Fairtrade koffie en printerpapier met ecolabel. Welzijn Capelle geeft om mensen, maar óók om het milieu. En die visie dragen ze vanaf nu letterlijk uit in een volledig nieuw én duurzaam bedrijfskledingpakket. De collectie is comfortabel en koppelt een herkenbare identiteit aan duurzame grondstoffen.

Jackie Spruit, coördinator facilitaire zaken bij Welzijn Capelle is enthousiast: “Duurzaamheid was een belangrijke eis bij het samenstellen van een nieuwe bedrijfskledinglijn. Samen met Goodfuture hebben we dit naar volle tevredenheid gerealiseerd. De keuze voor deze bijzondere bedrijfskleding sluit naadloos aan bij de maatschappelijke betrokkenheid van onze organisatie.”

Alle bedrijfskleding die Welzijn Capelle draagt is gemaakt onder goede, gecontroleerde arbeidsomstandigheden. Gebruikte grondstoffen zijn biologisch katoen, maar ook recycled polyester en het zeer duurzame Tencel, gemaakt van eucalyptushout.

Het mooie is dat afgedragen kleding niet zomaar in de verbrandingsoven verdwijnt. Goodfuture neemt oude kleding retour, zodat de grondstoffen uit deze kleding ingezet kunnen worden in nieuwe producten.

Het Fair Workwear beeldmerk op de bovenkleding onderstreept ook het duurzame karakter van Welzijn Capelle en haar ondersteuning aan Capellenaren. Jackie: “Door te kiezen voor duurzame bedrijfskleding dragen wij graag ons steentje bij waar het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Wilt u weten wat Goodfuture voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!