Duurzame bedrijfskleding voor logistieke helden ASVZ

ASVZ streeft naar duurzame zorg voor mensen met een beperking. En ook haar logistieke helden geven invulling aan deze duurzame missie; Sinds kort dragen zij vol trots hun nieuwe, ‘groene’ bedrijfskleding van Goodfuture.

“Het team is razend enthousiast over de pasvorm en het draagcomfort van de kleding”, vertelt Marco Heijkoop, hoofd logistiek servicecentrum binnen ASVZ. “Ook de bewustwording speelt een belangrijke rol. Het besef dat er 7.000 liter water nodig is voor één jeans, terwijl drinkwater elders schaars is, heeft ons echt aan het denken gezet.
We weten dat er nog meer mogelijk is in ons streven naar een duurzame omgeving, maar deze stap hebben we alvast gezet”, aldus Marco.

Kijk de mannen stralen in hun duurzame outfit (met op de achtergrond hun gloednieuwe -uiteraard elektrische- voertuigen van firma Maat E-Mobility).

Bij Goodfuture helpen we ook jouw organisatie heel graag om de stap te zetten naar milieuvriendelijke, eerlijke bedrijfskleding! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen kunnen werken aan een groenere toekomst.