WNTweb kiest voor 100% circulair

Wie lesgeeft over (en in de) natuur, doet dat natuurlijk het liefst in kleding waarvan de productie zo milieuvriendelijk mogelijk is. Dit geldt ook voor Westland Natuur en Techniek (WNTweb). Hun keuze om samen te werken met Goodfuture is -vanwege onze volledige focus op duurzaamheid- dan ook een logische. Het resultaat is een prachtig, circulair bedrijfskledingpakket van het merk T’riffic.

De T-shirts, polo’s en sweatvesten, die vol trots worden gedragen, zijn volledig samengesteld uit recycled polyester en recycled textiel. Het mooie is dat deze kleding, eenmaal afgedragen, geretourneerd kan worden via Goodfuture. De fabrikant hergebruikt de grondstoffen uit de oude kleding voor de productie van nieuwe T’riffic kleding. Met recht 100% circulair dus! Niet minder belangrijk: de volledige T’riffic collectie wordt geproduceerd onder bovengemiddeld goede arbeidsomstandigheden.

WNTweb biedt lessen en excursies aan over natuur, duurzaamheid, leefomgeving, gezonde voeding en duurzame techniek. Het aanbod is gericht op scholen en kinderopvangorganisaties in hun regio. “We zijn heel blij dat onze gastdocenten nu heel herkenbaar zijn. De reacties op de kleding en het circulaire aspect ervan zijn zeer positief”, vertelt Judith Zuiderwijk, directeur-bestuurder van WNT Web.

Heeft jouw organisatie ook interesse in de 100% circulaire bedrijfskleding van het merk T’riffic of ben je benieuwd naar andere duurzame opties? Neem contact met ons op. We helpen je graag deze stap in de groene richting te zetten.