Goodfuture bezoekt stichting Muziekids

Onlangs bracht onze directeur Remco Dupuis (𝘭𝘪𝘯𝘬𝘴 𝘰𝘱 𝘧𝘰𝘵𝘰) een bezoek aan Stichting Muziekids in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Stichting Muziekids is één van de goede doelen die Goodfuture ondersteunt uit de opbrengst van de retourname van oude bedrijfskleding.

In dit ziekenhuis waar kinderen vechten tegen kanker, kreeg Remco een rondleiding van Jordan de Vos van Muziekids. In de muziekstudio kunnen kinderen dagelijks gewoon binnenlopen om lekker muziek te maken. Alleen of met ouders, broertjes of zusjes. “Als een kind niet naar de studio kan komen, maar wel graag muziek wil maken of luisteren, dan komt een Muziekids Troubadour op afspraak langs op de kamer” legt Jordan uit. “Onze missie is ontspanning, afleiding en plezier leveren met muziek. De kinderen even laten vergeten dat ze ziek zijn.”

Door het steunen van Muziekids willen we vanuit Goodfuture, samen met onze relaties indirect een positieve bijdrage leveren aan het leven van kinderen, die dat hard nodig hebben. Meer weten over de goede doelen, die Goodfuture steunt of wilt u graag een donatie doen? Dat kan hier.

Zo gaan we samen op weg naar een goede toekomst, voor iedereen!