Het Nederlandse merk T’riffic staat voor écht circulaire bedrijfskleding. Een zeer groot deel van de collectie wordt geproduceerd op basis van 100% recyclede grondstoffen (katoen en/of polyester). Onder meer de volgende producten zijn volledig circulair beschikbaar tegen een gunstig prijsniveau: T-shirts, polo’s, sweaters, blouses, overhemden, werkbroeken, softshells en winterjassen.

Het aanbod circulaire bedrijfskleding van T’riffic wordt de komende periode verder uitgebreid. Met een zeer hoge waardering van 8,6 op arbeidsomstandigheden verkreeg T’riffic de “Leader-status” binnen de Fairwear Foundation.


Cottover is een Zweedse fabrikant waarbij het volledige portfolio wordt geproduceerd uit duurzame grondstoffen. Dit zijn grondstoffen zoals biologisch katoen en recycled PET. De focus van Cottover ligt op t-shirts, polo’s, sweaters, hoody’s en overhemden.

Segers is een Zweedse producent die staat voor kwaliteitsvolle bedrijfskleding geproduceerd uit biologisch katoen, recycled polyester en/of Tencel. Het merk is gespecialiseerd in horecakleding en bedrijfskleding voor de zorg. Het assortiment voorziet in een ruime keuze in koksbuizen, overhemden, schorten en sloven. Voor de zorgkleding biedt Segers onder meer tuniek’s, (dokters)jassen en zorgbroeken. De kleding met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is zowel voor dames als heren beschikbaar en in vele kleuren leverbaar.

Het Belgische merk Stanley/Stella staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Zij heeft een ruim assortiment aan T-shirts, sweaters en polo’s in vrijwel elke denkbare kleur, voor zowel dames als heren. Alle items van STANLEY/STELLA zijn duurzaam geproduceerd. Dit vertaalt zich naar kleding die uitsluitend bestaat uit organische materialen, zoals biologisch katoen, natuurlijke vezels, zoals linnen, duurzame materialen, zoals Tencel en recyclede materialen, zoals recycled polyester.

Toonaangevend leverancier uit Denemarken. Sterk in bedrijfskleding “boven de riem”. T-shirts, polo’s, sweaters, softshell, jacks zijn in vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Duurzame items zijn voorzien van het Ecolabel.

Nederlandse fabrikant met veel aandacht voor duurzaamheid. Specialiseert zich onder andere in werkbroeken, (american) overalls, jeans, jacks, reflectie-, RWS-, brandvertragende- en multinormkleding. In diverse productgroepen worden duurzame grondstoffen toegepast.

Dit toonaangevende label biedt een zeer complete collectie van hoogwaardige werkkleding voor verschillende marktsegmenten. Een groeiend aantal kledingitems (werkbroeken, jacks etc.) wordt geproduceerd uit duurzame grondstoffen. Mascot was de winnaar van de Dutch Fashion Award, in de categorie ‘Best brand collection’, in 2018.

SKOT is hét merk voor kwaliteitsoverhemden in 100% biologisch katoen. De overhemden zijn zeer geschikt als beurskleding maar ook voor accountmanagers of in de horeca. Bijzondere details zoals knopen uit kokosnoot of duurzaam geteeld parelmoer maken deze overhemden extra duurzaam. De collectie is volledig Fair Trade geproduceerd!

KAYA&KATO is een Duits merk dat werkkleding produceert voor de horeca en retailbranche. De kleding wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, functionaliteit, ontwerp en een eerlijke productie. Binnen de collectie van KAYA&KATO zijn veel items voor de horeca beschikbaar die geproduceerd zijn uit duurzame grondstoffen, zoals koksbuizen en schorten, die zijn gemaakt uit een gemengde stof met recycled polyester. De kleding is in diverse kleuren beschikbaar. Een belangrijk deel van het assortiment kan op hoge temperaturen worden gewassen, is geschikt voor de droger en kan chemisch worden gereinigd. 

Nederlandse fabrikant met een sterke focus op het gebruik van duurzame grondstoffen.
Indushirt biedt een complete bedrijfskledinglijn uit biologisch katoen: T-shirts, polo’s, polosweaters en sweaters.
De kleding van Indushirt is GOTS en OEKO-TEX gecertificeerd en in vele kleuren beschikbaar.


Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen