Het Belgische merk STANLEY/STELLA staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Zij heeft een ruim assortiment aan T-shirts, sweaters en polo’s in vrijwel elke denkbare kleur, voor zowel dames als heren. Alle items van STANLEY/STELLA zijn duurzaam geproduceerd. Dit vertaalt zich naar kleding die uitsluitend bestaat uit organische materialen, zoals biologisch katoen, natuurlijke vezels, zoals linnen, duurzame materialen, zoals Tencel en recyclede materialen, zoals recycled polyester.

Bekijk hier de catalogus

Het Nederlandse merk T’riffic staat voor écht circulaire bedrijfskleding. De kleding is geproduceerd uit 100% recyclede grondstoffen. De collectie bestaat uit onder meer T-shirts, polo’s, sweaters, blouses, overhemden, werkbroeken, softshells en winterjassen.
T’riffic scoort maar liefst een 9,7 op arbeidsomstandigheden en verkreeg hiermee de Leaderstatus binnen de Fairwear Foundation.

Bekijk hier de brochure

Chaud Devant is een Nederlands bedrijf dat de voorkeur heeft voor duurzame methodes. Het assortiment bestaat uit kokskleding en kleding voor bedienend personeel. Er wordt veel aandacht besteed aan comfort en een moderne uitstraling. Voor een deel van de collectie wordt recycled PET gebruikt. De kleding wordt geproduceerd in Europa.


Bekijk hier de catalogus

Nederlandse producent met een veelzijdig en zeer compleet assortiment werkkleding. Variërend van T-shirts, polo’s, sweaters, softshells, winterjassen, reflectie-, multinorm- en RWS-kleding tot kostuums. Inmiddels hebben zij al twee collecties gelanceerd waarvan de artikelen deels uit recyclede grondstoffen bestaat. Tricorp streeft naar goede arbeidsomstandigheden in de diverse landen waar de kleding wordt gefabriceerd.

Bekijk hier de catalogus

Nederlandse fabrikant met veel aandacht voor duurzaamheid. Specialiseert zich onder andere in werkbroeken, (american) overalls, jeans, jacks, reflectie-, RWS-, brandvertragende- en multinormkleding. In diverse productgroepen worden duurzame grondstoffen toegepast.

Bekijk hier de catalogus

Fabrikant uit Duitsland met door klanten hooggewaardeerd portfolio. Sterk in bovenkleding als T-shirts, polo’s, sweaters, vesten, overhemden, softshelljacks en winterjassen. Diverse mogelijkheden in kleding uit biologisch katoen.

Bekijk hier de catalogus

Dit toonaangevende label biedt een zeer complete collectie van hoogwaardige werkkleding voor verschillende marktsegmenten. Een groeiend aantal kledingitems (werkbroeken, winterjassen, etc.) wordt geproduceerd uit duurzame grondstoffen.

Bekijk hier de catalogus

Toonaangevende leverancier uit Denemarken. Sterk in bedrijfskleding “boven de riem”. T-shirts, polo’s, sweaters, softshell, jacks zijn in vele kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Duurzame items zijn voorzien van het Ecolabel.

Bekijk hier de catalogus

Snickers is sterk in werkbroeken, overalls en jacks. Stoere werkkleding met een lange levensduur. Ruime keuze in kleding voor elk jaargetijde. Het is mogelijk om de werkkleding aan te vullen door middel van bovenkleding en accessoires.

Bekijk hier de catalogus

Kleurrijk assortiment bovenkleding van uitstekende kwaliteit. Moderne jacks, bodywarmers, blouses en overhemden zorgen voor veel tevreden afnemers. Veel keuze in kleding uit biologisch katoen.

Bekijk hier de catalogus

Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen