Wat doet jouw bedrijf met oude bedrijfskleding?

Je zou denken dat niemand blij wordt van oude, afgedragen bedrijfskleding. Niet is minder waar. Bij Goodfuture worden we heel gelukkig van de oude werkkleding, die onze klanten aan ons retourneren. Zo kunnen we er namelijk voor zorgen dat de kleding via onze partners een tweede leven krijgt.

Onze klant Innovam, opleider voor de mobiliteitsbranche, is onlangs ook gestart met het inzamelen van oude bedrijfskleding. “We hebben bewust gekozen voor duurzame bedrijfskleding. Het inzamelen van oude bedrijfskleding zien wij als een verlengstuk hiervan. Het is een kleine moeite, die belangrijke milieubesparingen oplevert,” vertelt Irma Ligthart, projectmedewerker Hospitality bij Innovam.

Uit een maatschappelijke betrokkenheid doneert Goodfuture een derde van de opbrengst uit de retourgenomen kleding aan twee goede doelen, die het welzijn van kwetsbare kinderen centraal stellen: Free a Girl en MuzieKids. Zo werken we met elkaar aan een beter milieu én aan een Goodfuture voor deze kinderen.

Wil jouw organisatie ook de overstap maken op groene bedrijfskleding? En vind je het zonde dat je oude bedrijfskleding zomaar in de container beland? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!