Voorkom kledingdumps: recycle

Het is bijna een surrealistisch beeld: de enorme heuvels met afgedankte kleding in de woestijn van Chili. De beelden kwamen gisteren voorbij op het RTL nieuws. Volgens experts ligt er ruim 100.000 ton aan afgedankte kleding in de Chileense woestijn en is het daarmee de grootste kledingdump ter wereld. Het is een schrijnend voorbeeld van de negatieve impact, die de kledingindustrie op ons milieu heeft. Als leverancier van duurzame bedrijfskleding gaan deze beelden ons aan het hart. Vanuit onze expertise biedt Goodfuture haar klanten de mogelijkheid om oude, afgedragen bedrijfskleding te retourneren. Samen met haar partners zorgt zij dat grondstoffen hieruit opnieuw ingezet kunnen worden.

Een deel van de opbrengst uit de retourgenomen kleding doneert Goodfuture aan twee goede doelen, die het welzijn van kinderen centraal stelt (Stichting Free a Girl en Stichting MuzieKids). Zo gaan we samen met onze klanten op weg naar een goede toekomst.

Bent u geïnteresseerd in duurzame bedrijfskleding en wilt u uw oude bedrijfskleding graag een tweede leven geven? Neem contact met ons op.

Afbeelding: weekend.knack.be