Vacature: commercieel medewerker binnendienst (32-38 uur per week)

Fijne collega’s, een prettige werksfeer en een baan die er toe doet. Goodfuture heeft het allemaal in huis! Als leverancier van ‘groene’ bedrijfskleding (die natuurlijk ook blauw of rood kan zijn) vinden we het belangrijk dat we onze aardbol netjes achterlaten voor de volgende generatie. Daarom is het fijn als je je kunt vinden in onze focus op duurzaamheid en circulariteit.

Waar we op hopen?
Klanten en collega’s worden blij van jou. Je bent enthousiast en gedreven. Je stelt de juiste vragen en ziet kansen waar anderen die misschien over het hoofd zien. Nauwkeurig en gestructureerd werken zijn voor jou vanzelfsprekend. Jouw taken omvatten onder andere:

– Nauwkeurige verwerking van orders en offertes;
– Proactief luisteren naar klanten en inspelen op hun behoeften;
– Herkennen van verkoopkansen en deze omzetten in succesvolle transacties;
– Onderhouden van sterke klantrelaties en klanttevredenheid garanderen;
– Verkoopgesprekken voeren in onze prachtige showroom.

Wat je meeneemt naar Goodfuture
Een positieve en klantvriendelijke houding, humor, collegialiteit en de nodige affiniteit met bedrijfskleding en duurzaamheid. Wat we daarnaast verwachten:

– Je hebt ervaring in een commerciële binnendienstfunctie (klantcontact onderhouden, offertes maken, orderbevestigingen opstellen, jij weet hoe het moet);
– Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding, het liefst in een commerciële richting;
– Commercieel denken/handelen zit je in het bloed;
– Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands;
– Je kunt prima werken met MS Office;

We vinden het een pre als je ervaring hebt met Illustrator en/of Exact online, maar dit is niet dringend noodzakelijk.

Dít hebben we jou te bieden
Een werkplek bij een gezonde, snel groeiende organisatie met collega’s die het beste in zichzelf en elkaar naar boven halen. We vinden het belangrijk om onze successen te vieren. We hebben ieder jaar gezellige personeelsuitjes, altijd iets lekkers bij de koffie en borrelen natuurlijk ook op z’n tijd. Vanzelfsprekend bouw je pensioen op, ontvang je een prima reiskostenvergoeding, vakantiegeld én de tijd om op vakantie te gaan.

Soort dienstverband
Fulltime/parttime (32-38 uur). Verwachte startdatum: zo snel als mogelijk.

Enthousiast?
Dan zien we je C.V. en nieuwsgierigmakende motivatie graag verschijnen in onze mailbox: info@goodfuture.nl. Je mag hem richten aan Remco Dupuis.

Hopelijk spreken we elkaar snel in ons prachtige pand in Alblasserdam.