Low impact kleding van Iqoniq

Goodfuture breidt haar duurzame assortiment uit met de comfortabele en milieubewuste kleding van het merk Iqoniq. De lijn, die bestaat uit T-shirts, polo’s, sweatshirts en sweatpants, is gemaakt van 50% biologisch katoen en 50% gerecycled katoen. Dit betekent dat jouw collega’s er niet alleen professioneel uitzien, maar jouw organisatie ook bijdraagt aan een schonere planeet.

De Iqoniq kleuren bestaan uit een breed assortiment met drie verschillende soorten aansprekende kleuren: essentiële geverfde kleuren, seizoenskleuren en ongeverfde heidekleuren. Het gebruik van gerecycled katoen bespaart al kostbare grondstoffen, maar met de ongeverfde stijlen zijn de besparingen nog groter. Bovendien is elk kledingstuk van Iqoniq voorzien van een Aware Virtual ID, waarmee je de herkomst van je bedrijfskleding kunt volgen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw bedrijfskleding groen is in elk opzicht.

Wil je weten of de kleding van Iqoniq bij jouw organisatie past? Of heb je interesse in andere, duurzame bedrijfskleding? Neem contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom. We helpen je graag verder.