Havep behaalt opnieuw FWF Leader-status

Als leverancier van Fair Workwear vertegenwoordigt Goodfuture enkel merken, die garant staan voor goede (gecontroleerde) arbeidsomstandigheden voor hun medewerkers. Havep is zo’n merk. Dat blijkt onder meer uit de jaarlijkse Brand Perfomance Check van de Fair Wear Foundation. Voor het tweede jaar op rij ontvingen zij deze zomer de ‘Leader-status’. De benchmarkingscore is nog hoger dan vorig jaar. Havep scoorde maar liefst 93 van de 100 punten. Een resultaat om trots op te zijn!

De Fair Wear Foundation (FWF) is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor de verbetering van de werkomstandigheden van ateliermedewerkers. Om dit te bereiken werkt de FWF samen met kledingmerken, kledingateliers, vakbonden, niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) en overheden. Ze organiseren onder andere trainingen, lezingen en workshops die verschillende partijen samenbrengen.

HAVEP is al sinds 2004 lid van de FWF. Zij werkt ieder jaar consistent aan het doorvoeren van verbeteringen om zo de textielindustrie stukje bij beetje beter te maken. Een organisatie zoals de Fair Wear Foundation (FWF) helpt hen hierbij, niet alleen met concrete adviezen, maar ook door hen scherp te houden met hun jaarlijkse Brand Performance Check.

Benieuwd naar het FWF rapport van Havep? Bekijk het hier.