Goodfuture partner Circular Footwear Alliance

05-09-2023 | Op deze duurzame dinsdag kondigen wij met trots aan dat Goodfuture zich recent heeft aangesloten bij de Circular Footwear Alliance (CFA). De CFA draagt zorg voor de sortering en ontmanteling van werk- en veiligheidsschoenen, zodat herwonnen grondstoffen opnieuw ingezet kunnen worden. Het ultieme doel van de CFA? Een volledig circulaire veiligheidsschoen, die bestaat uit gerecyclede materialen, maar ook (hoogwaardig) gerecycled kan worden na gebruik. Het partnerschap, waarin Goodfuture de terugname van gebruikte werkschoenen van haar relaties faciliteert, vormt hiermee een mooie aanvulling op de huidige retourlogistiek van Goodfuture.

Het initiatief van onze partners en mede oprichters van de CFA, EMMA Safety Footwear en Allshoes Safety Footwear is inspirerend. Het toont de wil om gezamenlijk producten te ontwikkelen, die zowel duurzaam zijn als hoogwaardig. Met elkaar brengen we de circulaire economie een stap dichterbij.
 
Worden er binnen jouw organisatie nog geen duurzame werk- of veiligheidsschoenen gedragen? Neem contact met ons op. We helpen je graag bij de verduurzaming van het volledige bedrijfskledingpakket.