Ga voor biologisch

Enerzijds een zeer populaire (grond)stof, die al duizenden jaren wordt gebruikt. Anderzijds één van de meest vervuilende landbouwproducten ter wereld: katoen. Voor Goodfuture een belangrijke reden om de voorkeur te geven aan bedrijfskleding, die is samengesteld uit minder schadelijke alternatieven, zoals biologisch katoen.

Biologisch en ‘gewoon’ katoen zijn niet van elkaar te onderscheiden. Het grote verschil zit hem in de manier waarop de katoenplanten worden verbouwd. In de biologische katoenteelt worden, in plaats van chemische bestrijdingsmiddelen, uitsluitend natuurlijke middelen ingezet om de gewassen te beschermen en de groei te stimuleren. Dit maakt dat biologisch katoen minder schadelijk is voor mens en milieu. Bovendien levert biologisch katoen de telers ervan veelal wél een eerlijk loon op.

Goodfuture heeft een ruime keuze aan bedrijfskleding uit biologisch katoen. Bijvoorbeeld van het merk Cottover Benelux. Deze kleding is gecertificeerd met labels die streven voor een beter milieu, eerlijke handel en de bestrijding van armoede. Doelen die samenvatten waarom Goodfuture met alle liefde ook úw bedrijfskledingpakket verduurzaamt.