Fair Workwear

Goodfuture werkt uitsluitend samen met leveranciers, die eerlijke arbeidsomstandigheden kunnen garanderen voor mensen die in de kledingfabrieken werken. Het Belgische merk Stanley en Stella is er daar één van. Stanley en Stella staat voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Zij heeft een ruim assortiment aan T-shirts, sweaters en polo’s in vrijwel elke denkbare kleur, voor zowel dames als heren. Elk kledingstuk bestaat uit duurzame grondstoffen, zoals biologisch katoen, Tencel en/of recycled polyester.

Dit jaar werd aan Stanley en Stella opnieuw de leaderstatus toegekend vanuit de Fair Wear Foundation. Dit betekent dat zij één van de koplopers is op het gebied van goede arbeidsomstandigheden. Stanley en Stella stelt zichzelf als doel om al haar arbeiders in haar partnerfabrieken tegen 2025 meer te betalen dan het minimumloon.
Goed bezig Stanley en Stella! Benieuwd naar het hele verslag van de FWF? Je leest het hier

Bent u op zoek naar duurzame bedrijfskleding en wilt u er zeker van zijn dat deze is gemaakt onder eerlijke, gecontroleerde omstandigheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.