Duurzame, hoge zichtbaarheidskleding

Mogen we even jouw aandacht voor deze prachtige, duurzame kledinglijn van Sioen? De kledinglijn, die voldoet aan de strenge normen voor hoge zichtbaarheid, bestaat vooralsnog uit een workwear broek, polo en softshelljas. En als het aan Sioen ligt, dan wordt het duurzame assortiment nog verder uitgebreid.

Doordat er is gekozen voor materialen met een zo hoog mogelijke levensduur gaat deze beschermingskleding extra lang mee. En hoe langer de kleding wordt gebruikt, hoe lager de impact op het milieu. Bovendien bevatten een aantal kledingstukken recycled polyester, maar ook Tencel Lyocell-vezels. Deze vezels zijn gemaakt van duurzame houtsnippers en -pulp en zijn biologisch afbreekbaar.

Sioen kijkt ook hoe het enorme watergebruik tijdens het productieproces van kleding kan worden teruggedrongen. Benieuwd naar deze en alle andere duurzame uitdagingen die Sioen aangaat?
Bekijk hier de brochure van Sioen.

Heb je interesse in deze hoge zichtbaarheidskleding of in andere duurzame bedrijfskleding? Neem contact met ons op. We helpen je graag om een stap te zetten in de groene richting.