Verras duurzaam in december!

Wilt u uw hardwerkende collega’s en trouwe relaties dit jaar verrassen met een duurzame tas, muts of mooie softshell? Goodfuture heeft een aantal duurzame items voor u uitgelicht. Uiteraard is elk item geproduceerd onder goede, gecontroleerde arbeidsomstandigheden en bevat het duurzame grondstoffen. Alle items zijn te personaliseren met uw bedrijfslogo. Interesse? Bel ons voor een voorstel op maat.

100% biologische tassen

Als Goodfuture tassen aanbiedt, dan zijn het natuurlijk tassen uit duurzame grondstoffen. Deze tijdloze tasjes uit 100% biologisch katoen zijn niet alleen leuk als ‘verpakking’ van een kerstgeschenk, maar zijn een cadeautje op zichzelf. Verkrijgbaar in diverse formaten, in de kleuren zwart, antraciet, ecru  rood en oranje.
1. 24x15x20 cm | 2. 38x8x40 cm | 3.38×40 cm | 4.38×45 cm.

Adembenemende softshells

Ademen, het is de belangrijkste eigenschap van softshells. Dankzij dit ventilerende vermogen blijf je droog tijdens grote inspanningen. Bovendien is het draagcomfort van softshelljassen groot. Ideaal dus voor activiteiten in de buitenlucht. Alle softshells die wij aanbieden zijn windbestendig en waterafstotend. De softshells in deze nieuwsbrief zijn samengesteld uit 100% recycled polyester, waarvan de softshells op de paspoppen zelfs 100% circulair zijn. Hierdoor is de milieubelasting nog lager! De softshells zijn beschikbaar voor dames en heren in onder meer zwart en navy.

Fleecevest uit plastic flessen

Minimaal 15 plastic flessen zijn hergebruikt om dit superzachte fleecevest te produceren. Hij zit niet alleen lekker, maar is ook praktisch dankzij de lage zakken en borstzak, allemaal voorzien van een rits. Bovendien droogt dit lichtgewicht fleecevest snel waardoor hij ook geschikt is voor buiten- activiteiten. Fijn voor alle collega’s dus én voor het milieu. Beschikbaar in zwart en marine. Samenstelling: 100%  recycled polyester.

Sportieve voornemens?

Sportieve voornemens voor het nieuwe jaar? Ze passen allemaal in deze duurzame, moderne sport- of reistas (met verstelbare schouderband). Nu maar hopen dat de sportclubs open blijven in 2021! Met een volume van 22 liter is hij ook prima te gebruiken om mee te nemen op een reisje of naar het werk. De tas is gemaakt van recycled polyester en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De afmeting is 47x20x27cm. Toch liever een rugzak? Dat kan. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Droog en duurzaam

In ons regenachtige kikkerlandje komt een paraplu maar al te vaak van pas. Deze paraplu’s uit recycled polyester met een handvat uit duurzaam hout of bamboo, hebben een windproof frame en een extreem goede kwaliteit waardoor vervangen niet snel nodig is. De paraplu’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten: Ø 98 cm, Ø 105 cm en Ø 112 cm. Met deze fijne paraplu’s houden we  het lekker droog én duurzaam.

Goedgemutst

Met deze zachte muts en sjaal uit 100% biologisch katoen laat je je medewerkers niet in de kou staan. De muts is beschikbaar in het zwart, antraciet en marine. De sjaal is leverbaar in de kleuren  rood, bordeaux, zwart, marine en  lichtgrijs.

Vol warmte en gezelligheid

Goodfuture staat voor eerlijke duurzame bedrijfskleding. Toch mag deze fijne fleecedeken volgens ons niet ontbreken in dit rijtje. Een fleecedeken past  immers in elk kerstgeschenk. Deze fleecedeken is heerlijk zacht, warm én gemaakt van 100% recycled polyester waardoor hij extra lang meegaat. Wij zeggen: strikje eromheen, klaar en geven maar!

Hip, handig én duurzaam

Na een lange, koude werkdag lekker op de bank ploffen in deze hippe, comfortabele én duurzame hoody. Warme chocolademelk erbij. Klinkt goed toch? Laat de winter maar beginnen! De samenstelling van de hoody is 85% biologisch katoen en 15% polyester. Hij is beschikbaar in diverse kleuren, voor dames en heren.     

Interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem contact met ons op. Bel ook gerust als u zelf een leuk, duurzaam idee hebt op het gebied van bedrijfskleding of aanverwante items.
We denken graag met je mee.

Samen op weg naar een goede, gezonde en duurzame toekomst!