Circulaire bedrijfskleding voor Koppert Cress

Vandaag mag iedereen het zien! De prachtige én 100% circulaire, nieuwe bedrijfskleding van Koppert Cress. In samenwerking met producent Schijvens heeft Goodfuture een volledig circulair bedrijfskledingpakket ontwikkeld, perfect aansluitend op de identiteit van deze geweldige teler uit het Westland.

De collectie is grotendeels gebaseerd op circulaire, custommade kleding voor onder meer T-shirts, polo’s en sweatvesten. Naast de custommade items is het pakket aangevuld met onder meer bodywarmers, softshelljacks en winterjassen uit de circulaire vaste collectie van T’riffic.

Alle bedrijfskleding is geproduceerd in fabrieken die door de Fair Wear Foundation in 2023 met het hoogste cijfer in de sector (8,8) werden gewaardeerd.

Uiteraard neemt Goodfuture de oude bedrijfskleding terug en wordt deze door Schijvens Corporate Fashion Hilvarenbeek B.V. verwerkt tot nieuwe bedrijfskleding: echt 100% circulair dus!

Al met al een prachtig, circulair project dat dankzij een zeer pleziere samenwerking tot vele trotse medewerkers bij Koppert Cress zal leiden. Samen gaan we op weg naar een duurzame, goede toekomst!