NIEUWE BI-COLOUR LIJN


Van de beste stof in hoge grammages tot een gedetailleerde afwerking. Over de Prime collectie is goed nagedacht. Bovendien is deze collectie circulair ontworpen, waardoor de impact op het milieu sterk kan worden verminderd. Dankzij het moderne ontwerp kan de lijn in vrijwel elke industrietak worden gedragen.

Beter voor het milieu
Bij het ontwikkelen van deze collectie werd er veel aandacht besteed aan duurzaamheid, dit aan de hand van LCA berekeningen waarbij het water – en energieverbruik werd verminderd en ook de co2 uitstoot werd teruggedrongen.

Elk kledingstuk bestaat uit biologisch katoen en/of recycled polyester. Biologisch katoen is beter voor de bodem en lucht en verbruikt daarnaast minder water en energie. Recycled polyester geeft een nieuwe duurzame bestemming aan PET-flessen. Om het geheel compleet te maken zijn zelfs de verpakkingen composteerbaar!

Bekijk de collectie
De collectie is beschikbaar van XS tot 2XL en van S tot 5XL voor dames en heren, in zes kleurcombinaties. Nieuwsgierig naar de collectie? Bekijk de Printer Prime brochure

Duurzame productie

Goede arbeids-omstandigheden

Hergebruik oude bedrijfskleding

Ondersteuning goede doelen